Bubla dobyla Sněžku! Opět!

Bubla vzala baťůžek, cepíny a velkou svačinu a dobyla Sněžku! Opět!

Bubla
Bubla |

Bubla delší dobu trénovala na její opětovný výšlap na Sněžku. Nic nepodcenila, aby narozdíl od některých lidských (naivních) sportovců, ji nemuseli ze Sněžky snášet nebo snad letecky transportovat. S veselou náladou a plným baťůžkem dobrot tak vyrazila na 17kilometrový pochod v Krkonoších.

 

A výlet to byl povedený. Přes Růžovou horu na Sněžku a zase druhou stranou dolů do Pece pod Sněžkou. A celou dobu po svých packách. Žádná lanovka nebo vynešení v baťůžku. To by se Bubla musela stydět. Po cestě dostala Bubla od odstatních turistů mnoho pochvalných obdivů a pochval.

Ještě aby ne, Bubla výstup zvládla bez větších zaváháních. Jen na samotném vrcholku se nedokázala na ty panoramata úplně soustředit. Její nos zaregistroval mnoho lidských svačin a tak byla nakonec ráda (no spíše já), že jsme opět zahájili sestup a mohli jsme se oba soustředit na sportovní výkon, protože jak zkušení horolezci vědí, výstup je jen polovina cesty.

V cíli jsme Bubla i já byli šťastní, že jsme to (opět spolu) dokázali a oba v pořádku bez jediného škrábnutí i dorazili domů.